Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

Sæsonstart 2018: ÅBEN workshop i grundlæggende bevægelsestræning + afspænding/stræk

Soroeballet-Louise5ny

Ballet er grundlæggende bevægelsestræning med udgangspunkt i de 5 grundpositioner. Her er det Louise i 4. position med smukke linjer og god holdning.

Kom og få en gratis prøvetime i grundlæggende bevægelsestræning med afsluttende tips og gode råd om afspænding og stræk-øvelser. Det foregår hos Sorø Balletforening lørdag 25. august 2018 kl. 10-11.30 på Skolevej 1, 4180 Sorø.

Grundlæggende bevægelsestræning er ALMEN grundtræning, som forbereder, styrker, passer og plejer din krop, så du kan være fysisk aktiv uden problemer i alle aldre, med alle aktiviteter og på alle niveauer.

Alle bør have et ALMENT grundtræningsprogram på ca. 30 min. som udføres min. 3 gange om ugen, men gerne hver dag. Det vil styrke og afbalancere led og muskler og modvirke slid og belastninger på kroppen.

BalletFitness balance

Den gode og sunde måde at bevæge sig på er universel

Hvis du ikke allerede har et alment grundtræningsprogram er BarreFitness et godt bud. Det er sund, opbyggende og grundlæggende bevægelse, hvor du kommer igennem hele kroppen (fødder, tæer, ankler, knæ, hofter, ryg, core, skulderbælte, nakke, arme) på ca. 30 minutter med ca. 12 øvelser, der dækker hele spektret:

  • Langsomme/hurtige bevægelser
  • Stræk/åndedræt
  • Mobilitet/smidighed
  • Styrke/core
  • Kondition/knoglemotion
  • Balance/holdning

Træningen foregår stående på stedet ved en fitnessbarre som giver støtte, tryghed og overskuelighed, så du kan fokusere på de enkelte led og muskler, samtidig med at du bibeholder en opretstående, god kropsholdning.

Tilmeld dig, hvis du vil være sikker på en plads. Skriv til tilmeld@balletforening.dk. Og ellers mød op lørdag 25. august kl. 10-11.30 på Skolevej 1, 4180 Sorø. Husk sokker (eller bløde sko med ruskindssåler) samt drikkedunk og evt. en trøje/benvarmere. Tag tøj på, som du kan bevæge dig i.

Mange af sæsonens hold hos Sorø Balletforening kombinerer grundlæggende bevægelsestræning som opvarmning med dans ude på gulvet bagefter. Fx er der et hold om mandagen for motionister/seniorer med lanciers og et hold om tirsdagen for str. XL med en rytmisk serie. Noget nyt i år er også mindful bevægelse med afspænding/stræk. Læs hele programmet her.

One comment on “Sæsonstart 2018: ÅBEN workshop i grundlæggende bevægelsestræning + afspænding/stræk

  1. Pingback: Sorø Balletforening, efterårsprogram 2018 | Intelligent Fitness

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on 13/08/2018 by in Grundtræning, Uncategorized.
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: