Intelligent Fitness

BALLET▪DANS▪GRUNDTRÆNING 🎼 Rytmik & Motorik🕺 Ledmobilitet 🦵 Bodytoning 💪 Holdning 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

Argentinsk Tango, Sorø 2019

 

LOGO Charlottes Tangoskole xl

Argentinsk tango som mindful pardans

  • Få ro, balance og en god følelse med din dansepartner
  • Oplev en fantastisk måde at udvikle din relation på

Mindful pardans er personligt nærvær, inspirerende musik og positivt samarbejde. Kom og oplev en ny måde at kommunikere på, samtidig med at du får motion, bedre kropsholdning og øget kropsbevidsthed.

Lær samtidig at danse tango fra bunden. Få styr på teknikken og indblik i teorien – det giver et godt fundament, uanset om du er begynder eller øvet.

Har du ikke en fast dansepartner? Du kan stadig godt være med. Læs mere om dette samt nærmere detaljer nedenfor.

Hvem kan deltage?

Holdet kræver ingen forudgående danseerfaring eller forudsætninger. Alle kan være med for det handler ikke om, hvad man gør, men om HVORDAN man gør det.

Charlotte de Neergaard

Charlotte de Neergaard har mange års undervisningserfaring i tango og ballet og udvikler online træningskoncepter både inden for tango og ballet.

Hvis du opfatter dig selv som en elefant på et dansegulv, og gerne vil udfordre denne opfattelse, er du meget velkommen på holdet. I mindful pardans vil du få den tid og den coaching, der gør dig til danser.

Hvis du har tidligere danseerfaring i argentinsk tango eller anden dans, er du også meget velkommen, så længe du er forberedt på at blive udfordret og opleve en ny tilgang til dans og tango, som vil forbedre din grundteknik og viden om bevægelse.

Undervisningen er tilrettelagt efter de 4 stadier i dansens lagdeling:

  1. Kropsbevidsthed (opnås med et godt grundtræningsprogram)
  2. Danseteknik (opnås ved at træne specifik tangomotorik)
  3. Koreografi (opnås ved at lære trin/figurer udenad)
  4. Fri dans/improvisation (opnås ved samskabelse med sin dansepartner)

samt coaching af eleverne i forhold til de 3 V’er (Viden, Vejledning, Vaneændring). Det vil du høre mere om på holdet.

Ingen dansepartner?

Fortvivl ikke, hvis du mangler en dansepartner! I mindful pardans handler det om relation og samarbejde mellem 2 mennesker uanset køn. Vi danser som os selv, men i to forskellige roller: Følger eller fører. Så hvis bare du kan blive enig med en ven eller veninde om rollefordelingen, kan to mennesker af samme køn sagtens danse sammen.

 

 

Vi starter altid i åben dansefatning, og herefter kan parret selv bestemme om man også vil benytte lukket dansefatning (dvs. tæt) – og det lader man bare være med, hvis ikke man har lyst. Derudover vil vi på holdet skifte dansepartner engang imellem, fordi det er sjovt og lærerigt at kommunikere med andre.

Tid og sted

STED

tom-koustrup-mortensen-300x300

Tom Koustrup Mortensen er centerleder i V7 Fit og glæder sig til at byde dig velkommen i det populære fitnesscenter midt i Sorø by.

Fitnesscenteret V7 Fit i centrum af Sorø. Adresse: Vedelsgade 7B, 4180 Sorø. Der er gode parkeringsforhold (kør ind på P-plads fra Absalonsgade eller Østergade).

TID

Det er altid svært at finde et tidspunkt som passer alle, der har ønske om at deltage. Mange hverdagsaftener her midt i sæsonen er allerede optaget. Derfor foreslår vi fredag eftermiddag kl. 17-18, hvor de fleste er nået hjem fra arbejde. Træningen og samværet kan så udgøre en god og hyggelig start på weekenden.

Første gang: fredag 1. februar 2019 kl. 17

  • Holdstart: 1. februar (NB. Ingen undervisning uge 7 og uge 16)
  • Holdslut: 26. april
  • I alt 11 gange 1 time

Pris og tilmelding

Månedspris pr. person: kr. 259 (NB. Der betales kun for marts og april)

GRATIS prøvelektioner
De 3 første lektioner (dvs. hele februar måned) er GRATIS prøvelektioner, fordi det er vigtigt, at deltagerne får oplevet undervisningen, lokaliteterne og hinanden, inden man binder sig til et forløb. Herefter fortsætter holdet i marts og april, hvor man binder sig for to måneder til en pris a kr. 259 pr. person pr. måned, købt som et medlemskab af V7 Fit.

feet_3

Meld dig ind i V7 Fitness for kun 259,- om måneden. For det får du fri adgang til centret i hele åbningstiden, og fri adgang til alle de hold V7 Fitness afholder i løbet af ugen.

Argentinsk Tango udbydes i et samarbejde mellem V7 Fit og Charlottes Tangoskole. Det betyder, at når man køber et medlemskab i V7 Fit til 259 kr. pr. måned inkluderer det fri adgang til alle hold, herunder Argentinsk Tango. Samtidig får du fri adgang til centerets øvrige tilbud og træningsudstyr i hele åbningstiden kl. 06-22.30. Det er et virkelig godt introduktionstilbud!

Læs her hvad V7 Fit kan tilbyde inden for træning, motion og sundhed

TILMELDING

Tilmelding til gratis prøvelektioner
Indskrivning til 3 gratis prøvelektioner i februar foregår ved fremmøde fredag 1. februar kl. 17 på V7 Fit. Hvis du ikke har mulighed for at møde op til indskrivningen, kan du tilmelde dig på mail: charlotte@intelligentfitness.dk.

Tilmelding til hele tangokurset
Den sidste fredag i februar vil vi tage imod endelig tilmelding efter timen. Hvis du vil være sikker på en plads eller ikke kan komme den sidste fredag i februar, kan du altid tilmelde dig online hos V7 Fit her. Husk at skrive TANGO i kommentarfeltet.

Fortsættelse af medlemskab i V7 Fit
Bemærk at dit medlemskab automatisk ophører efter marts og april, når tangokurset slutter. Men du er naturligvis meget velkommen til at fortsætte dig medlemskab i V7 Fit, så du kan vedligeholde din form indtil næste tangokursus. Giv besked på mail info@v7fit.dk, hvis du vil fortsætte dit medlemskab. Du er også altid velkommen til at henvende dig i receptionen i centerets personligt bemandede åbningstid (man-ons-fre kl. 9-12 og kl. 17-19).

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN!

Venlig hilsen
Charlotte de Neergaard, tangoinstruktør
Tom Koustrup Mortensen, centerleder

PS. Husk at medbringe tykke sokker (el. dansesko), tøj til bevægelse og drikkedunk til undervisning i argentinsk tango

v7fit argentinsk tango, januar 2019

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on 10/01/2019 by in Dans, Uncategorized, Workshops.
Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: