Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

Kom med på BARSELSHOLD med den effektive og populære barretræning – sammen med baby

Er du på barsel?

Hold dig i form med Sofie Blond, der er uddannet pædagog, ballettræner og mor til tre. Kom som gravid med baby i maven eller som far/mor med baby ved din side – uanset hvordan, vil din baby elske den skønne musik.

Hvad er barretræning?

Barre workout BARSELSHOLD for gravide og forældre med babyer er skøn pilates-, yoga- og ballet-inspireret efterfødselstræning til dejlig, babyvenlig musik. Træningen er både afslappende og opstrammende og baby kan være med i vikle på maven – eller på tæppe foran barren, så du kan have øjenkontakt.

Læs mere om barretræning her:

Behøver jeg møde op hver gang?

Barselsholdet er et DROP-IN-hold med online tilmelding. Dvs. at du får en påmindelse et par dage før og så tilmelder du dig senest 12 timer inden træning, hvis det passer dig og dit barn. Med små børn er det svært at planlægge at møde op til fast træning hver uge, så her behøver du ikke melde dig og betale for noget, du ikke bruger – du betaler et mindre sæsonabonnement og herudover kun for de gange, du møder op.

Hvor tidligt efter fødslen må jeg deltage?

Efter en normal fødsel skal der gå 4-5 uger, før din krop er klar til træning. Efter kejsersnit er det min. 8 uger.

Jeg synes, det var fedt at træning kunne udføres med og uden baby i vikle

Birgitte, barselshold-deltager, Sorø

Underviser Sofie Blond

Sofie Blond, der selv har 3 børn, startede i 2018 et barselshold i Næstved, hvor hendes egen baby var med. Det var en stor succes, fordi det er dejligt at kunne have baby med i salen – på tæppe foran barren eller i vikle på maven – under træningen. På den måde behøver vi ikke lukke baby ude, når vi træner og genopbygger kroppen med den skønne pilates-, yoga- og ballet-inspirerede træning med dejlig, babyvenlig musik. Barretræningen er både afslappende og opstrammende, og vi kommer helt i dybden med coretræning/bækkenbund til understøttende musik i hyggeligt samvær.

Lyt til eksempler på musik til barre-træning her 🎶

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on 20/06/2022 by in Grundtræning and tagged , , , , , .

Navigation

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: