Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

Barselshold med Sofie Blond

Er du på barsel? Hold dig i form med Sofie Blond, der er uddannet pædagog, ballettræner og mor til tre. Kom som gravid med din baby i maven eller som far/mor med baby ved din side – uanset hvordan, vil din baby elske den skønne musik. Gravide og andre voksne, der har tid midt på dagen og gerne vil nyde de rolige øvelser i hyggeligt samvær – er også velkomne.

Sofie med sit tredje barn Alma i bæresele under barre workout

Barre workout BARSELSHOLD for gravide og mødre med babyer er skøn pilates-, yoga- og ballet-inspireret træning til dejlig, babyvenlig musik. Træningen er både afslappende og opstrammende. Mød andre gravide og mødre med babyer – eller tag mødregruppen med – i den hyggelige sal på Frederiksberg (kun 300 m fra Sorø st.).

Barselsholdet er et DROP-IN-hold med online tilmeldings. Dvs. at du får en påmindelse et par dage før og så tilmelder du dig, hvis det passer dig og dit barn. Med små børn er det svært at planlægge at møde op til fast træning hver uge, så her behøver du ikke melde dig og betale for noget, du ikke bruger – du betaler kun for de gange, du møder op.

Hvor tidligt efter fødslen må jeg deltage?

Efter en normal fødsel skal der gå 4-5 uger, før din krop er klar til træning. Efter kejsersnit er det min. 8 uger.

Baggrund

Sofie har selv 3 børn, hvoraf den senest ankomne er født i 2018. På den baggrund startede Sofie et barselshold i Næstved, hvor hendes egen baby var med. Det var en stor succes – ikke mindst pga. den skønne pilates-, yoga- og ballet-inspirerede træning med dejlig, babyvenlig musik. Træningen er både afslappende og opstrammende, og vi kommer helt i dybden med coretræning/bækkenbund til dejlig musik i hyggeligt samvær.

Alle hold finder sted i den hyggelige dansesal på Frederiksgerg Gl. skole, kun 300 m fra Sorø station. Adresse: Skolevej 1C, 4180 Sorø (ind gennem porten og lige frem over gården).

Vi glæder os til at se dig 💚

Balletforening Danmark
%d bloggers like this: