Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING▪DANS 🎼 Rytmik & Motorik🕺 Ledmobilitet 🦵 Bodytoning 💪 Holdning 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk▪SORØ

Barselshold med Sofie Blond

Er du på barsel? Hold dig i form med Sofie Blond, der er uddannet pædagog, ballettræner og mor til tre. Kom som gravid med din baby i maven eller som far/mor med baby ved din side – uanset hvordan, vil din baby elske den skønne musik. Gravide og andre voksne, der har tid midt på dagen og gerne vil nyde de rolige øvelser i hyggeligt samvær – er også velkomne.

Sofie med sit tredje barn Alma i bæresele under barre workout

Sofie underviser i grundlæggende bevægelsestræning for gravide og mødre med babyer. Det er skøn pilates-, yoga- og ballet-inspireret træning til dejlig, babyvenlig musik. Træningen er både afslappende og opstrammende. Mød andre gravide og mødre med babyer – eller tag mødregruppen med – i den hyggelige dansesal på Frederiksberg (kun 300 m fra Sorø station).

Du bliver en del af et fællesskab på et DROP-IN-hold med ligesindede i den hyggelige dansesal på Frederiksberg (Skolevej 1 – 300 m fra Sorø station). At træne sammen har en stærkt motiverende effekt, fordi det er inspirerende og giver ekstra energi.

DROP-IN betyder, at du kun betaler for de gange, hvor du deltager. Så behøver du ikke betale for en hel sæson, hvor du måske ikke kan komme en del af gangene.

Samtidig har du mulighed for at tilmelde dig SMS-service. Det er gratis og giver dig en påmindelse på din mobiltelefon dagen inden træning. Så husker du det altid.

Hvor tidligt efter fødslen må jeg deltage?

Efter en normal fødsel skal der gå 4-5 uger, før din krop er klar til træning. Efter kejsersnit er det min. 8 uger.

Baggrund

Sofie har selv 3 børn, hvoraf den senest ankomne er født i 2018. På den baggrund startede Sofie et barselshold i Næstved, hvor hendes egen baby var med. Det var en stor succes – ikke mindst pga. den skønne pilates-, yoga- og ballet-inspirerede træning med dejlig, babyvenlig musik. Træningen er både afslappende og opstrammende, og vi kommer helt i dybden med coretræning/bækkenbund til dejlig musik i hyggeligt samvær.

Tilmeld dig her

Udfyld og send denne tilmeldingsformular første gang du tilmelder dig. Herefter gentilmelder du dig nemt med en sms inden hver ny sæsonstart (januar og september) 😊

Alle hold finder sted i den hyggelige dansesal på Frederiksgerg gamle skole, kun 300 m fra Frederiksberg station (Skolevej 1 – ind gennem porten og lige frem over gården).

Vi glæder os til at høre fra dig 💚

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: