Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

Intelligent Fitness medarbejdermotion

Vi leverer skræddersyede motionstilbud til jeres medarbejdere.

Individuel motion

Få nye motionskoncepter til jeres “first movers” og motiverende grundtræning til jeres “last movers”. Hver medarbejder skal imødekommes individuelt for at bevare motivation og skabe holdbare resultater.

Fællestræning

Er I en faggruppe med samme udfordringer/arbejdsopgaver? I vil opleve det endnu mere motiverende, hvis I træner sammen og kan dele succes og resultater. Få adgang til jeres egen træningsportal med Your Virtual Trainer for Basic Fitness og kom i form i fællesskab!

Mindset, mulighed og motivation

Mindset: Hvordan opfatter medarbejderen sig selv? Er selvopfattelsen en barriere for at komme i gang med aktivitet og bevægelse? Blot det at komme i gang med motion er starten på en ændret selvopfattelse.

Mulighed: Er motion faciliteret i jeres virksomhed? Er træningsmulighederne let tilgængelige …

  • lige der, hvor medarbejderen befinder sig?
  • lige på de tidspunkter, hvor medarbejderen har tid?
  • lige, når medarbejderen befinder sig i “hot state”, dvs. i en inspireret og handlekraftig tilstand?

Træningen skal være tilgængelig på kontoret/på lageret/i arbejdslokalerne, altså der, hvor medarbejderen har sin daglige gang. I fritiden skal træningen være tilgængelig hjemme, i sportsforeningen, på fitnesscenteret eller andre steder, hvor medarbejderen kommer.

Motivation: Al bevægelse er godt i forhold til ingen bevægelse. Derfor er det ikke vigtigt HVAD medarbejderen kommer i gang med – blot der er initiativ og lyst. Brug inspirations-talks, temaworkshops og teambuildingaktiviteter som igangsætter for virksomhedsforløb, så motivation og mindset hos medarbejderne får et boost fra starten. Denne “hot state”-tilstand hos medarbejderen bruges som afskub for at melde sig på forskellige motionsforløb, som virksomheden stiller til rådighed lige der, hvor medarbejderen befinder sig.

GRATIS præsentationsmøde (30 min.)

Få kortlagt de uudnyttede motionsmuligheder i jeres virksomhed. Hvad kan I gøre bedre – find de “lavthængende frugter”, få mere viden om god og sund træning og boost jeres aktivitetsniveau med inspirationstalks, temaworkshops, teambuilding og personlig coaching.

Book tid til et præsentationsmøde og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed i gang med medarbejdermotion, der virker.

Balletforening Danmark
%d bloggers like this: