Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

Virtuel træning

LOGO virtual trainer youtube 2304x1152
Træn online med din/jeres egen, virtuelle hjælpetræner. Følg gode og virkningsfulde træningsprogrammer med “follow-along”-træning til mange formål.

Befinder du dig langt fra træningsfællesskaber og holdtræningsmuligheder eller vil du træne, når det passer dig? Træn selv med Your Virtual Trainer for Basic Fitness. På denne portal finder du online træningsprogrammer og instruktionsvideoer som gør din grundtræning indbydende, let at gå til og giver god effekt på dine led og muskler.

I BalletFitness får du hele grundtræningspakken: Ledmobiliserende øvelser, styrkende bodytoning og god holdning, men også rytmik og motorik i 19 graciøse og velkoordinerede øvelser.

Almen grundtræning

Den gode og sunde måde at bevæge sig på er universel! Alle bør have et ALMENT grundtræningsprogram på 30-60 min. som udføres 3-5 gange om ugen. Det vil styrke og afbalancere led og muskler og modvirke slid og belastninger på kroppen. Med et godt grundtræningsprogram får du en bæredygtig krop.

Dansegrundtræning

Dansegrundtræning er vigtig for dig som danser – både som amatørdanser, fritidsdanser, motionsdanser, social danser og naturligvis professionel danser. God grundtræning gør dig ikke kun i god fysisk form – god grundtræning er samtidig træning af dit fundament for at få dansen til at lykkes, for at få succes på dansegulvet, i dansesalen og med din evt. dansepartner.

Brug dit dansegrundtræningsprogram som opvarmning – så slår du to fluer med ét smæk: Du får både varmet dine led og muskler grundigt op – så undgår du skader og minimerer slid på kroppen – og samtidig får du trænet din grundteknik/dit fundament, som gør dig til en dygtigere danser.

HUSK AT der findes dygtige dansere på alle niveauer – at man er en dygtig danser betyder IKKE, at man hveranden gang får nogle meget svære trin til at lykkes. At være en god danser betyder, at man HVER GANG får de trin til at lykkes, som passer til ens niveau – at man har ro, kontrol og overblik over sine trin og bevægelser, inden man fortsætter til næste niveau.

Det er sjovere at danse, når man kan finde ud af det!

Hvilket dansegrundtræningsprogram skal jeg vælge?

BalletFitness er for dansemotionister i alle aldre, der vil have en god grundform med stærke ben og ankler, god bevægelighed, flot kropsholdning og smukke fødder.

TangoFitness er for tangodansere, der vil have en bedre grundteknik og balance, stærkere ben og fødder, god tangholdning og en god abrazo (dansefatning).

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: