Intelligent Fitness

Grundtræning 🦶 Motorik & Rytmik 🎼 God holdning 🕺 Et langt liv i en styrket krop 💚 Ring/skriv allerede i dag 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

Velkommen til Intelligent Fitness seniortræning i Sorø

Du bliver en del af et fællesskab på et fast undervisningshold med ligesindede. At træne sammen har en stærkt motiverende effekt, fordi det er inspirerende og giver ekstra energi.

Grundtræning for seniorer – kom videre efter dit forløb i Sorø Sundhedscenter

Har du været igennem et forløb i Sorø Sundhedscenter? Fortsæt din nye, aktive livsstil på hold med ligesindede. Hold din grundform ved lige med BodyMotion gundtræning i et godt fællesskab – det er sjovt og det giver resultater.

Har du kronisk sygdom? Holdet er samtidig åbent for borgere med KOL, hjertepatienter, gigtpatienter (slidgigt) og andre patientgrupper, der har fået udredt deres helbredstilstand og nu har brug for at få vedligeholdt og forbedret bevægeapparat og kondition.

Holdet er også åbent for dig, der har fået motion på recept eller en henvisning fra din læge.

BodyMotion STYRKE for seniorer. Opretstående grundtræning ved støttebarre a la G.L.A.D idræt til inspirerende og behagelig musik. Styrketræning af knæ, ankler, fødder og hofte, ryg, skulder. Desuden elastikøvelser for arme og skuldre samt strækøvelser og afspænding.

TID: Fredage kl. 10-11
STED: Gymnastiksalen, Skolevej 1 (ind gennem porten og over gården)
PRIS: 25 kr. pr. gang + 600 kr. pr. halvår.

Se øvelser her

Tilmeld dig her

Udfyld og send kontaktformularen nedenfor – husk at afkrydse dine ønsker 😊

Vi glæder os til at høre fra dig 💚

Vedligeholdende træning for seniorer – sjov dansemotion på LANCIERS-hold

LANCIERS/baldans er for alle damer og herrer, der kan lide høj aktivitet, dansemotion og festligt samvær. Kom med eller uden dansepartner. LÆS MERE OG TILMELD HER

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: