Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

Træn TangoFitness online med “Your Virtual Trainer for basic fitness”

KØB på Vimeo.com

TangoFitness online er et “follow-along” træningsprogram for tangodansere, der vil have en bedre grundteknik, stærkere ben og fødder, en god holdning og en god abrazo (dansefatning). Det er solo-træning uden dansepartner til understøttende og inspirerende musik.

TangoFitness træningsprogram øger din spændstighed (styrke/smidighed), forbedrer dine bevægelseskompetencer (balance, holdning, koordination) og indarbejder samtidig de vigtigste tangobevægelser, du skal kunne for at danse argentinsk tango. Træn dig selv først og bliv en dygtig danser og en god dansepartner. Alle øvelser egner sig både til fører og følger.

TangoFitness online = 30 min. solo-træning ved barren i 3 moduler

De første to moduler fokuserer på grundtræning af din krop med opbygning af styrke/smidighed i de bærende led og de holdningsbærende led:

1 – Bærende led: opvarmning + grundtræning af knæ, ankler, fødder (4 øvelser/4 videoer = 10 minutter)

2 – Holdningsbærende led: opvarmning + grundtræning af hofte, ryg, skulder (3 øvelser/6 videoer = 8 minutter)

Det sidste modul fokuserer på træning af de særlige tangogrundbevægelser, som du skal kunne for at danse argentinsk tango:

3 – Tangogrundtrin: projektion, planeo (lapiz), vægtskifte, dissociation, pivot, release (4 øvelser/9 videoer = 12 minutter)

Grundbevægelser og grundtrin er sammensat i små trinkoreografier, som også udfordrer dig på din koordination, holdning i bevægelse og musikalitet (legato/staccato).

Bemærk at øvelserne for overskuelighedens skyld er opdelt i forskellige sider og retninger: højre side (H), venstre side (V), frem, tilbage. Derfor er der flere videoer, end der er øvelser:

  • 5 øvelser indeholder begge sider = 5 videoer
  • 5 øvelser er delt op i højre side og venstre side = 10 videoer
  • 1 øvelse er delt op i højre side og venstre side samt frem og tilbage = 4 videoer

= i alt 11 øvelser fordelt over 19 videoer i det fulde online træningsprogram.

Køb TangoFitness online træningsprogram på videoportalen Vimeo

Når du køber TangoFitness online, får du adgang til at streame videoerne frit i en måned fra købsdato. Du kan vælge at streame via app eller via browser. Hvis du vælger app, kan du også downloade de købte videoer til din enhed.

Når du klikker på købsknappen bliver du først bedt om at oprette en profil på Vimeo, men det er meget nemt at gøre (hvis du allerede har en profil, bliver du blot bedt om at logge ind). Når du kommer ind, udvælger du de videoer, du har brug for.

Se månedspris her og klik på hvert link for at komme videre til selve øvelsen:

I alt 11 øvelser/19 videoer/30 minutters “follow-along”-træning med musik, værdi i alt = 341 kr. pr. måned med køb af hver video enkeltvis.

Køb samlet adgang til de 11 øvelser/19 videoer/30 minutters “follow-along”-træning med musik. Spar tid – du skal kun foretage 1 køb – og spar penge. Ja tak, jeg vil gerne spare næsten 50 % og købe HELE VIDEO-SAMLINGEN til kun 179 kr. pr. måned. Husk, du binder dig kun for en måned ad gangen – du kan altid opsige dit abonnement igen, hvis du fortryder eller ikke har brug for det mere.

Balletforening Danmark
%d bloggers like this: