Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

For trænere, instruktører og bevægelsesundervisere


Repræsenterer du en idrætsforening, en danseskole, et træningscenter, en kulturskole, en aftenskole, en ungdomsskole eller et andet fællesskab?

Få ny inspiration og ny viden til jeres medlemmer/deltagere/instruktører med en workshop afholdt i jeres lokaler:

BalletFitness-wokshops

TEMA-wokshops


Brug Hands-on Body coaching

Er du bevægelsesunderviser/instruktør? Få glæde af Hands-on Body coaching i din egen bevægelsesundervisning og giv dine elever den ekstra værdi af din undervisning, der gør, at de vil elske dig og blive ved at komme igen. Du skal bruge:

Bliv din egen hjælpetræner: Få optaget dine øvelser på video og brug dem som Virtuel Træner i din undervisning – så har du hænderne fri til Hands-on Body Coaching.


Repræsenterer du en arbejdsplads/virksomhed?

Få skræddersyede totalløsninger til jeres medarbejdere med holdningscoaching og grundtræning til modvirkning af nedslidning – både i forhold til stillesiddende arbejde og i forhold til belastende/ensidigt gentaget arbejde. Få nye motionskoncepter til jeres “first movers” og motiverende grundtræning til jeres “last movers”. Hver medarbejder skal imødekommes individuelt for at bevare motivation og skabe holdbare resultater. Læs mere

Balletforening Danmark
%d bloggers like this: