Intelligent Fitness

Grundtræning 🦶 Motorik & Rytmik 🎼 God holdning 🕺 Et langt liv i en styrket krop 💚 Ring/skriv allerede i dag 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

Intelligent Fitness Coaching

Intelligent Fitness Coaching er coaching efter balletmetoden. Det betyder ikke, at du skal lave balletøvelser, men at vi bruger samme metode som balletdansere til at opnå de resultater og forandringer, som du ønsker.

Overordnet set består Intelligent Fitness Coaching-metoden af 3 trin:

 • Viden
 • Vejledning
 • Vaneændring

De 3 trin beskrives nærmere i vores 4 coaching-genrer:

 1. KROPSHOLDNING (grundtræning)
 2. BEVÆGELSE (grundtræning)
 3. BALLET (BalletFitness grundtræning og klassisk ballet)
 4. TANGO (TangoFitness grundtræning (solo) og argentinsk tango (for par))

Læs mere om, hvad vi tilbyder enkeltpersoner, grupper og hold her nedenfor

Individuel coaching – enkeltvis, som gruppe eller på hold

Den ENKELTE imødekommes individuelt i private coachingsessioner for at afdække muligheder, mindset og motivation i forhold til det personlige formål med træningen.

Private GRUPPER imødekommes som helheder med skræddersyede motionsprogrammer, koncepter og træningssystemer, der modsvarer gruppens samlede behov og træningens formål.

Åben HOLDtræning for alle niveauer imødekommes med forskelligt indhold fra grundtræning til dans.

Mange hjælpere gør det muligt at differentiere coachingen

Intelligent Fitness Coaching stiller op til 3 hjælpere til rådighed samtidig:

 • en hjælpetræner (virtuel)
 • en støtte”partner” (grundtræningsbarre)
 • en coach (din personlige træner)

Du følger hjælpetræneren, når du udfører dit follow-along træningsprogram, mens coachen samtidig guider dig til, hvordan du udfører øvelserne optimalt (bodytoning), så du når i mål med de forandringer du ønsker. Støtte”partneren” er en genstand (fx en barre), du støtter dig let til og bruger som modvægt i visse øvelser.

Kend dit behov og få det bedste træningsprogram

Alt efter hvad formålet med træningen er, sammensætter vi dit træningsprogram ud fra de 4 overordnede træningsbehov:

Læs mere om, hvad Intelligent Fitness Coaching-metoden ellers indeholder her nedenfor.

Taktil coaching/”hands on”

I kroppens læringsproces er taktil coaching/”hands on” helt uundværlig. Coachen guider din krop i den rigtige retning (hvilke muskler skal slippes og hvilke skal aktiveres) og hjælper dig på den måde med at optimere din bevægelsesteknik og tone din krop (bodytoning). Når du har indarbejdet det mest optimale bevægelsesmønster langsomt og roligt, sætter vi gradvist tempoet op, så du får øget pulsen og trænet de hurtige muskelfibre også. På den måde bliver teknikken og bevægelsesmønsteret automatiseret i din krop.

Individuel coaching i grupper/på hold

Når vi bruger en hjælpetræner, kan vi også give individuel taktil/”hands on” coaching på hold og i grupper. Hold-/gruppetræning har flere fordele:

 • Det er sjovere og mere motiverende at træne sammen med andre
 • Det er et godt sted at starte, hvis du ikke har prøvet taktil/”hands on”-coaching før
 • Det er mere økonomisk, idet holdtræning kan udbydes til en lavere deltagerbetaling end private coaching-sessioner

Mens hjælpetræneren viser øvelserne (follow-along), giver coachen individuel coaching til hver enkelt deltager i den udstrækning, der er tid til det, da alle på holdet skal tilgodeses (hvis du ønsker 100 % opmærksomhed fra coachen, bookes private coaching-sessioner). Den individuelle coaching understøttes af de generelle, mundtlige vejledninger (cues og korrektioner) til hele holdet. Kombinationen af generelle, mundtlige vejledninger og individuel coaching er en særdeles effektiv metode til at få deltagerne til at forstå, mærke og indarbejde de mest optimale bevægelsesmønstre i deres træning. Metoden har været brugt i ballettræning igennem 400 år og egner sig til alle former for træningsindhold, hvor der ønskes en forandring i den måde kroppen bruges på (muskeltoning og ledmobilitet).

Private coachingsessioner

I private coachingsessioner er det kun dig, der er i fokus. Vi sikrer, at du når i mål med din træning ved hjælp af personlige videoer, som optages sammen med dig i de private coachingsessioner. Videoerne er dit personlige gruntræningsprogram med dine helt egne, unikke øvelser til understøttende musik. På den måde får du dit eget, personlige “follow along”-træningsprogram på video – så skal du ikke huske nogen øvelser udenad. Videoerne gør det let for dig at vedligeholde din træning derhjemme, på din arbejdsplads, ude i naturen, i dit træningscenter eller andre steder, hvor du har din mobile enhed med.

Du finder også mange almene og specifikke grundtræningsøvelser i vores forproducerede, online træningsprogrammer på vores platform Your virtual trainer for basic fitness.

Få hjælp til at gennemføre dit genoptræningsprogam

Book privat bevægelsescoaching og få hjælp til at følge, udføre og systematisere øvelser eller genoptræningsprogrammer, du har fået udleveret hos din læge/fysioterapeut. Vi optager dit personlige træningsprogram på video sammen med dig – så bliver det lettere at få din træning gjort. Samtidig coacher vi dig til at udføre øvelserne korrekt, så du opnår den bedste effekt med din indsats. Book en privat coaching-session her

Brug Intelligent Fitness-coaching i din egen bevægelsesundervisning

Er du bevægelsesunderviser? Få glæde af Intelligent Fitness-coaching i din egen bevægelsesundervisning og giv dine elever den ekstra værdi af din undervisning, der gør, at de vil elske dig og blive ved at komme igen. Du skal bruge

Få hjælp til at komme i gang – book en privat coaching-session her eller kom til workshop i BalletFitness®-systemet, som benytter metoden. Når du har lært metoden at kende, bruger du den blot med dit eget træningsindhold.

Book coaching her

I al vores coaching er grundtræning en central del af trin, øvelser og træningsprogrammer. Læs mere og book coaching her:

Holdnings-coaching

Hvilken kropsholdning har du? Få analyseret din kropsholdning og få individuelt tilpassede øvelser og et træningsprogram, som vil rette op på dine skævheder og optimere din kropsholdning, så du undgår slid, smerter og skader.

Bevægelses-coaching

Vil du optimere din måde at bevæge dig på? Har du svage led og muskler i benene og måske smerter i knæ, ankler, fødder, eller hofte, ryg, skulder? Få hjælp til at forbedre din styrke og motorik i forhold til dine daglige aktiviteter og gøremål med individuelt tilpassede øvelser og et personligt træningsprogram.

Ballet-coaching

Få en bedre TEKNIK og bliv dygtigere til TRIN som pirouetter, pivot’er, drejninger, spring, batteringer, hurtig allegro, langsom adagio, port de bras, stræk, floorbarre. Lær at træne og danse på en sund og bæredygtig måde, som også ser smuk ud.

Tango-coaching

Lær at danse ARGENTINSK TANGO fra grunden – få en flot kropsholdning, smukke bevægelser og en god balance. Lær at træne og danse på en sund og bæredygtig måde, som også ser smuk ud.

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: