Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING▪DANS 🎼 Rytmik & Motorik🕺 Ledmobilitet 🦵 Bodytoning 💪 Holdning 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk▪SORØ

Intelligent Fitness Coaching

Intelligent Fitness Coaching er individuel træning og coaching, der giver

 • øget ledmobilitet
 • stærkere bodytoning
 • bedre muskelbalance
 • og en langtidsholdbar, bæredygtig kropsholdning i balance

Overordnet set skal du gennem 3 udviklingstrin, for at gennemføre en varig forandring i din krop. Vi kalder den 3V-modellen:

 1. Viden
 2. Vejledning
 3. Vaneændring

Uanset hvilket træningsbehov du har, vil vi altid arbejde ud fra 3V-modellen.

Mange hjælpere

Intelligent Fitness Coaching stiller op til 3 hjælpere til rådighed samtidig:

Du følger hjælpetræneren, når du udfører dit follow-along træningsprogram, mens coachen samtidig guider dig til, hvordan du udfører øvelserne optimalt, så du når i mål med de forandringer du ønsker. Støtte”partneren” er en genstand (fx en barre eller højrygget stol), du støtter dig let til og kan bruge som modvægt i visse øvelser.

HANDS-ON body coaching (taktil coaching)

I kroppens læringsproces er HANDS-ON body coaching (taktil coaching) helt uundværlig. Coachen guider din krop i den rigtige retning: Hvilke muskler skal slippes og hvilke skal aktiveres for at kropsdele og muskelgrupper kommer i en bæredygtig og langtidsholdbar balance.

Coachens lette hånd på en skulder, en hase eller en anden stabiliserende kropsdel giver dig mere fokus på musklen/leddet, så din muskel-ledsans forbedres og din bevægelsesmåde og kropsbevidsthed dermed optimeres.

Ud over HANDS-ON body coaching bruger coachen også de mere almindelige hjælpemidler som mundtlig cueing/vejledning under øvelserne, demonstration/visning, forklaringer og holdningsanalyse. Der skal være spejl i rummet, så du kan se din egen krop og lære hvordan DIN optimale kropsholdning og bodytoning ser ud.

Når du har indarbejdet de mest optimale bevægelsesmønstre i dine øvelser langsomt og roligt, sætter vi gradvist tempoet op, så du får øget pulsen og trænet de hurtige muskelfibre også. På den måde bliver den korrekte træningsteknik og det optimale bevægelsesmønster automatiseret i din krop – også når du laver konditions- og styrketræning.


Med et Intelligent Fitness Coaching-forløb får du:

 • optimeret din måde at bruge kroppen, så dine kropsdele kommer i balance i alle situationer (ved stillesiddende arbejde/ved belastende arbejde/når du står og går/i din sport eller fritidsakivitet osv.). Det giver dig en bæredygtig kropsholdning med et minimum af slitage på dine led, så de kan holde i mange år.
 • tonet dine muskelgrupper, så du opnår bedre muskulær balance. Denne kropsbevidsthed gør dit bevægeapparat langtidsholdbart, fordi du undgår unødige spændinger og blokeringer samt lader flere/andre muskler gøre arbejdet i stedet for kun at belaste de mere dominerende muskler (som du ubevidst automatisk vil bruge).
 • vejledning i at trække vejret optimalt – helt ud i siderne og om i ryggen – også samtidig med at du udfører dine øvelser. Bevidsthed om og optimering af din vejrtrækning vil komme dig til gode i mange sammenhænge og simpelthen forbedre din livskvalitet og gøre dine bevægelser organiske og sammenhængende – uanset hvilken situation du befinder dig i.
 • motivationstip, inspiration og understøttende musik til dine øvelser. Vi giver hjælp til selvhjælp – du bliver ekspert på din egen krop og hvad du skal gøre for at gennemføre og holde fast i den ændring, du ønsker dig.

Individuel coaching – personligt eller som gruppe

Den ENKELTE imødekommes personligt i private coachingsessioner for at afdække muligheder, mindset og motivation i forhold til det personlige formål med træningen.

GRUPPER imødekommes som helheder med skræddersyede motionsprogrammer, koncepter og træningssystemer, der modsvarer gruppens samlede behov og træningens formål.


Få hjælp til at gennemføre dit genoptræningsprogam

Book privat bevægelsescoaching og få hjælp til at følge, udføre og systematisere øvelser eller genoptræningsprogrammer, du har fået udleveret hos din læge/fysioterapeut. Jeg optager dit personlige træningsprogram på video sammen med dig – så bliver det lettere at få din træning gjort. Samtidig modtager du coaching i at udføre øvelserne korrekt, så du opnår den bedste effekt med din indsats. Book en privat coaching-session her


Kend dit behov og få det bedste træningsprogram

Alt efter hvad formålet med din træning er, sammensætter vi dit træningsprogram ud fra dit træningsbehov:

Uanset hvilket indhold du søger, vil du opleve, at grundtræning er en central del af dit træningsprogram.

Holdnings-coaching (grundtræning)

Hvilken kropsholdning har du? Få analyseret din kropsholdning og få individuelt tilpassede øvelser og et træningsprogram, som vil rette op på dine skævheder og optimere din kropsholdning, så du undgår slid, smerter og skader.

Bevægelses-coaching (grundtræning)

Vil du optimere din måde at bevæge dig på? Har du svage led og muskler i benene og måske smerter i knæ, ankler, fødder, eller hofte, ryg, skulder? Få hjælp til at forbedre din styrke og motorik i forhold til dine daglige aktiviteter og gøremål med individuelt tilpassede øvelser og et personligt træningsprogram.

BALLET (BalletFitness/klassisk ballet)

Få en bedre TEKNIK og bliv dygtigere til TRIN som pirouetter, pivot’er, drejninger, spring, batteringer, hurtig allegro, langsom adagio, port de bras, stræk, floorbarre. Lær at træne og danse på en sund og bæredygtig måde, som også ser smuk ud.

TANGO (TangoFitness/argentinsk tango)

Lær at danse ARGENTINSK TANGO fra grunden – få en flot kropsholdning, smukke bevægelser og en god balance. Lær at træne og danse på en sund og bæredygtig måde, som også ser smuk ud.

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: