Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

MUSIKMOTION og grundtræning for voksne og seniorer


BodyMotion

Kom og vær med til fællestræning i DANSESALEN Frederiksberg

Deltag på DROP-IN-hold med ligesindede i den hyggelige dansesal på Frederiksberg (Skolevej 1c – 300 m fra Sorø station). At træne sammen har en stærkt motiverende effekt, fordi det er inspirerende og giver ekstra energi.

DROP-IN betyder, at du kun betaler for de gange, hvor du deltager. Så behøver du ikke betale for en hel sæson, hvor du måske ikke kan komme en del af gangene.

Samtidig har du mulighed for at modtage påmindelser et par dage inden træning, så husker du det altid. Du kan også se, hvem der er tilmeldt den pågældende træning.

Klik her og find et hold at tilmelde dig – det er gratis (du betaler først, når du deltager): https://www.holdsport.net/klub/dansesalen-frederiksberg/tilmelding

Kom videre efter dit forløb i et kommunalt sundhedscenter

Har du været igennem et forløb i et kommunalt sundhedscenter? Fortsæt din nye, aktive livsstil på hold med ligesindede. Hold din krop ved lige med grundtræning i et hyggeligt fællesskab – det er sjovt og det giver resultater.


Har du kronisk sygdom?

Borgere med KOL, hjertepatienter, gigtpatienter og andre patientgrupper, der har fået udredt deres helbredsproblemer og nu har brug for at få vedligeholdt og forbedret bevægeapparat og kondition på en skånsom måde, er også velkomne. Alle kan være med, da det kun er den grundlæggende og sunde træning med fokus på god holdning, vi bruger.


Tilmeld dig her

Klik her og find et hold at tilmelde dig – det er gratis (du betaler først, når du deltager): https://www.holdsport.net/klub/dansesalen-frederiksberg/tilmelding

Alle hold finder sted i den hyggelige dansesal, Skolevej 1c (ind gennem porten og over gården), Frederiksberg (300 m fra Sorø station).

Vi glæder os til at høre fra dig 💚

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: