Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING▪DANS 🎼 Rytmik & Motorik🕺 Ledmobilitet 🦵 Bodytoning 💪 Holdning 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk▪SORØ

MUSIKMOTION og grundtræning for voksne og seniorer

BodyMotion

Vælg mellem STYRKE eller DANS

Du bliver en del af et fællesskab på et DROP-IN-hold med ligesindede i den hyggelige gymnastiksal på Frederiksberg (Skolevej 1A – 300 m fra Sorø station). At træne sammen har en stærkt motiverende effekt, fordi det er inspirerende og giver ekstra energi.

DROP-IN betyder, at du kun betaler for de gange, hvor du deltager. Så behøver du ikke betale for en hel sæson, hvor du måske ikke kan komme en del af gangene.

Samtidig har du mulighed for at tilmelde dig SMS-service. Det er gratis og giver dig en påmindelse på din mobiltelefon dagen inden træning. Så husker du det altid.

Kom videre efter dit forløb i et kommunalt sundhedscenter

Har du været igennem et forløb i et kommunalt sundhedscenter? Fortsæt din nye, aktive livsstil på hold med ligesindede. Hold din krop ved lige med grundtræning i et hyggeligt fællesskab – det er sjovt og det giver resultater.


Har du kronisk sygdom?

Borgere med KOL, hjertepatienter, gigtpatienter og andre patientgrupper, der har fået udredt deres helbredsproblemer og nu har brug for at få vedligeholdt og forbedret bevægeapparat og kondition på en skånsom måde, er også velkomne. Alle kan være med, da det kun er den grundlæggende og sunde træning med fokus på god holdning, vi bruger.


Tilmeld dig her

Udfyld og send denne tilmeldingsformular første gang du tilmelder dig. Herefter gentilmelder du dig nemt med en sms inden hver ny sæsonstart (januar og september) 😊

Alle hold finder sted i den hyggelige gymnastiksal, Skolevej 1 (ind gennem porten og over gården), Frederiksberg (300 m fra Sorø station).

Vi glæder os til at høre fra dig 💚

PS. Elsker du at danse lanciers? Kom med eller uden dansepartner. LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: