Intelligent Fitness

BALLET▪DANS▪GRUNDTRÆNING 🎼 Rytmik & Motorik🕺 Ledmobilitet 🦵 Bodytoning 💪 Holdning 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk

MUSIKMOTION og grundtræning for seniorer

Kom videre efter dit forløb i et kommunalt sundhedscenter

Du bliver en del af et fællesskab på et fast undervisningshold med ligesindede. At træne sammen har en stærkt motiverende effekt, fordi det er inspirerende og giver ekstra energi.

Har du været igennem et forløb i et kommunalt sundhedscenter? Fortsæt din nye, aktive livsstil på hold med ligesindede. Hold din krop ved lige med BodyMotion grundtræning i et hyggeligt fællesskab – det er sjovt og det giver resultater.

Har du kronisk sygdom? Holdet er samtidig åbent for borgere med KOL, hjertepatienter, gigtpatienter (slidgigt) og andre patientgrupper, der har fået udredt deres helbredsproblemer og nu har brug for at få vedligeholdt og forbedret bevægeapparatet på en skånsom måde.

BalletFitness for alle aldre

BodyMotion STYRKE er opretstående grundtræning ved barren a la G.L.A.D idræt til inspirerende og understøttende klavermusik. Styrketræning og ledmobilisering af knæ, ankler, fødder og hofte, ryg, skulder. Desuden elastikøvelser for arme og skuldre samt strækøvelser og afspænding. Du vil får personlig coaching i optimal bevægelsesteknik og god kropsholdning.

TID: Fredage kl. 12.30-13.30
STED: Gymnastiksalen, Skolevej 1 (ind gennem porten og over gården)
PRIS: 25 kr. pr. gang + 600 kr. pr. halvår.

Se øvelser her

BodyMotion DANS er fritstående/opretstående grundtræning. Vi starter med rolig, opretstående pilates som opvarmning, derefter sætter vi tempoet op til Hjerteforeningens musikmotion og slutter timen af med en lille dansekoreografi, som vi udbygger i løbet af sæsonen. Du vil få personlig coaching i optimal bevægelsesteknik og god kropsholdning.

TID: Fredage kl. 11.15-12.15
STED: Gymnastiksalen, Skolevej 1 (ind gennem porten og over gården)
PRIS: 25 kr. pr. gang + 600 kr. pr. halvår.

Tilmeld dig her

Udfyld og send kontaktformularen nedenfor – husk at afkrydse dine ønsker 😊

Vi glæder os til at høre fra dig 💚

PS. Elsker du at danse lanciers? Kom med eller uden dansepartner. LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: