Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING▪DANS 🎼 Rytmik & Motorik🕺 Ledmobilitet 🦵 Bodytoning 💪 Holdning 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk▪SORØ

Individuel træning i private coachingsessioner

I private coachingsessioner er det kun dig, der er i fokus.

Vi sikrer, at du når i mål med din træning ved at bruge alle tilgængelige værktøjer:

  • De 3 hjælpere: hjælpetræner, støtte”partner” og coach
  • De 2 coachingmetoder: Mundtlig coaching og taktil/”hands-on” coaching
  • Din egen, private online træningsportal, som indeholder træningsvideoer, træningsvejledninger og relevante links til mere indhold.

Dit samlede træningsprogram vil bestå af almene og specifikke øvelser fra vores forproducerede serier af træningsvideoer samt evt. nye personlige øvelser, som vi sammensætter specifikt til dit behov og optager på video.

Videoerne gør det let for dig at vedligeholde din træning derhjemme, på din arbejdsplads, ude i naturen, i dit træningscenter eller andre steder, hvor du har din mobile enhed med.

Du får en ny øvelser, hver gang vi mødes. Dvs. i et forløb på 8 timer, vil du få 8 videoer, som til slut vil udgøre dit grundtræningsprogram, som du har ubegrænset adgang til i et år eller så længe du er aktiv hos Intelligent Fitness.

Alle øvelser følges af understøttende og motiverende musik. Musikken samt det, at du ikke skal huske nogen øvelser udenad, er gode motiverende faktorer, så det bliver både sjovt og let at lave din træning. For når alt kommer til alt, er den bedste træning den træning, der faktisk bliver gjort.

Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: