Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

Nu kan du prøve BalletFitness i Slagelse 25.03.2018

pixabay - Op på taeerne

Fantastisk anledning til at prøve BalletFitness og Tango Line dance til Zontas Dansefestival i Slagelse søndag d. 25. marts 2018 kl. 13. Du støtter samtidig Mødrehjælpens lokale arbejde, da vi alle stiller op uden honorar. Bestil billet her.

BalletFitness foregår stående på stedet med en barre til at holde i , så der kan arbejdes isoleret med de forskellige led og et ben ad gangen (barretræning).

Barre forfra med underlag plante skilt, smalt ny

BalletFitness-barren er velegnet til hjemmetræning

På dagen medbringer jeg min mobile instruktørbarre – deltagerne bruger en stoleryg til at holde i, men der er mulighed for kort at prøve den rigtige barre.

Der vil også være gode tilbud til deltagerne i form af gratis VIP-adgang til mit kommende, online hjemmetræningsprogram samt særtilbud på BalletFitness®-barren, som er særdeles velegnet til hjemmetræning. Læs mere om BalletFitness®-barren her.

Efter BalletFitness danser vi TANGO Line Dance til den skønne tangomusik med de særlige bevægelser, som kendetegner den intense, dramatiske dans. Dansepartner er ikke nødvendig. Medbring sokker til at træne og danse i. Vi glæder os til at se dig!

Dansefestival 25.03.2018 Slagelse - flyer

Hvad er BalletFitness?

BalletFitness er sund, opbyggende og grundlæggende bevægelære, hvor du kommer igennem hele kroppen (fødder, tæer, ankler, knæ, hofter, ryg, core, skulderbælte, nakke, arme) på 60 minutter med ca. 20 øvelser, der dækker hele spektret:

  • Langsomme/hurtige bevægelser
  • Stræk/åndedræt
  • Mobilitet/smidighed
  • Styrke/core
  • Kredsløb/knoglemotion
  • Balance/holdning

BalletFitness er et nyt grundtræningskoncept, som tager det bedste fra den klassiske ballettræning (stangskole) og det bedste fra fitness. Det er for alle voksne motionister, der ikke har nogen forudsætninger for ballet, og som gerne vil motionere og komme i form til behagelig klavermusik.

BalletFitness er perfekt til opvarmning til anden dans eller sport, fordi vi kommer igennem hele kroppen på en sund og opbyggende måde. Læs mere på www.balletfitness.dk og se eksempler på BalletFitness®-øvelser her.

LOGO video bred

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on 15/03/2018 by in Ballet, Dans, Uncategorized.
Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: