Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

Ballettens 10 hemmeligheder

pixabay - ballet-1566561__340

Hvorfor har balletdansere en helt eminent kropsbevidsthed? Hvor kommer linjerne, de smukke bevægelser og den ranke kropsholdning fra? Og hvorfor kan de lynhurtigt aflure andre måder at bevæge sig på og få succes med næsten alle former for bevægelse og dans?

Det kan de pga. deres virkningsfulde grundtræningsprogram, som de øver rigtig meget. Men at træne meget er ikke hemmeligheden alene! Det betyder nemlig noget, HVORDAN de træner. Og det gør det også for dig, som er almindelig motionist – både hvis du vil have en sund og bæredygtig krop, der kan holde i mange år, men også hvis du vil have succes med andre danseformer eller sportsgrene. Den grundlæggende ballettræning er sundere end myten fortæller, og den er slet ikke så utilgængelig, som man skulle tro.

Her kan du kigge balletdanserne over skulderen og få et indblik i de træningshemmeligheder, der bruges i klassisk ballet og i BalletFitness, som er et grundtræningskoncept for voksne motionister med det bedste fra ballet og det bedste fra fitness.

De 10 hemmeligheder indeholder meget virkningsfulde måder at tone, træne og opøve særlige bevægelsesmåder på, som udvikler både krop og hjerne, dvs. kropsbevidstheden. Dette udgør grundlaget for den del af balletmetoden, der omhandler teknik og kropsprincipper.

Her får du et overblik over de 10 hemmeligheder:

 1. KRYDS
 2. TOURNERING
 3. GLIDNING
 4. RETNING
 5. TYNGDE
 6. FORLÆNGELSE
 7. BALANCE
 8. LANGSOMT TEMPO (slow)
 9. MUSIK
 10. BEVIDSTHED

Vil du læse, hvad hver hemmelighed gemmer på og samtidig få værdifuld viden, som du kan bruge i din egen træning?

På siden Ballettens 10 hemmeligheder + overraskelse får du afdækket alle hemmelighederne + du får en overraskelse med oveni, som du straks kan bruge derhjemme.

Siden kræver adgangskode, men den kan du nemt få. Du skal blot tilmelde dig BalletFitness BLOG – så modtager du link + adgangskode til hele artiklen direkte i din mailboks.

SÅDAN GØR DU:

 1. Tilmeld dig BalletFitness BLOG her -> https://www.balletfitness.dk/kontakt/tilmeld-blog/
 2. Indsend nedenstående formular ⬇
JA TAK, jeg modtager link + adgangskode til Ballettens 10 hemmeligheder på nedenstående mailadresse, efter jeg har tilmeldt mig BalletFitness BLOG

One comment on “Ballettens 10 hemmeligheder

 1. Pingback: Workshop: BalletFitness-systemet | Intelligent Fitness

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on 16/04/2019 by in Ballet, Uncategorized.
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: