Intelligent Fitness

GRUNDTRÆNING ▶ Mobilitet & Stabilitet 💪 DANS ▶ Rytmik & Motorik 🎵 Kontakt os i dag på 📞 23 24 86 12 📫 charlotte@intelligentfitness.dk ▪ SORØ

Om balletten i Sorø

I sommeren 2020 blev jeg spurgt af redaktionen på det traditionsrige, soranske tidsskrift “Jul i Sorø” om jeg ville skrive en artikel om balletten i Sorø. Det ville jeg selvfølgelig gerne – både fordi balletten passer godt ind i Sorøs kulturelle sfære og tradition, men også fordi balletten har så meget at byde på for alle mennesker – ikke kun de “finkulturelle”.

“‘Jul i Sorø’ er et lokalhistorisk og nutidigt magasin, der udkommer årligt ved juletid”, som redaktør Bjarne Stenbæk skriver på tidsskriftets Facebook-side her: https://www.facebook.com/julisoroe

Redaktionen består af:

  • Borgmester Gert Jørgensen
  • Tandlæge Tinne Zetterstrøm
  • Bibliotekar Ann Furholt
  • Ea Matson
  • Executive P.A. Anne Plasmann
  • Kiropraktor Carsten Nøddeskou

Redaktionen skriver endvidere på Facebooksiden: “Det er vores vision at fastholde de mangeårige traditioner i Jul i Sorø. Altså producere et magasin, som er læseværdigt og spændende for enhver borger i eller med relationer til Sorø. Det skal på en gang være nostalgisk, interessant og oplysende, og give læserne en fornemmelse af at komme til at kende deres bys historie bedre. Vi vil koncentrere os indholdsmæssigt om det historiske, men trække linjer op til nutiden med person- og virksomhedsportrætter.”

Jeg vil blot tilføje: Kære redaktion, tak fordi I spurgte – dejligt at få lov at give sit besyv med i et både spændende og traditionsrigt, lokalhistorisk tidsskrift for Sorø.

Vh Charlotte de Neergaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

This entry was posted on 23/01/2021 by in Ballet, Uncategorized and tagged , .
Baloga Grundtræning
Balletforening Danmark
%d bloggers like this: